Никой не може да види от пръв поглед огромните грешки на архитекта, проектирал тази къща (СНИМКИ)


Обикновена на пръв поглед къщата в Южна Каролина изненадва хората с безсмислието си, когато успеят да забележат в нея значителен недостатък. 

Заслужава да се отбележи, че само малцина успяват да видят от пръв поглед огромната грешка на архитекта, но и тези, които успеят да го направят, попадат в истинска задънена улица.

Те просто не могат да разбират как може да се живее в такава къща. Пробвайте и вие да разгадаете тази архитектурна загадка.

Казват, че за да проектират една къща архитектите трябва да си блъскат главите над чертежите и сметките няколко месеца. Очевидно, авторите на проекта на къщата, представена на снимката долу, са решили да не хабят толкова много време и са претупали на две на три нещата.

В противен случай, как можете да обясните факта, че пътят, който очевидно трябва да доведе до вратата на гаража, се намира съвсем от другата страна, а гаражната врата е от страната на тротоара, ограден с бордюр?

Освен това, гледайки тази снимка, някои потребители са забелязали, че от вратата на гаража до прозорците на хола разстоянието е около 1 метър, т.е. там може да влезе странично само велосипед.

Оценявайки снимките на тази невероятна къща, потребителите в мрежата предполагат, че може би това е един вид мостра, която по-късно няма да се продава и използва за живеене.

е е в процес на изграждане и всичките ѝ видими недостатъци ще бъдат премахнати.

Трети искрено съжаляват бъдещите собственици на къщата и сипят люти закани по адрес на архитектите./jenata.blitz.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *