Децата на тази двойка възхитиха целия свят: с право ли ги смятат за най-красиви? Вижте сами (Снимки): –


Децата са съкровищата на този свят. Затова не можем да ги делим на красиви и грозни – всички са прекрасни по своему и направо се разтапяш, когато те погледнат с невинните си очи.

 

И все пак съществуват дечица с необичайна красота, която просто няма как да подминем.

 

На пръв поглед семейство Клементс не се отличава с нищо особено, но природата е възнаградила и родителите, и децата им с невероятна красота .Точно преди 8 години, на 7 юли 2010 г., се раждат двойката близначки Ава Мари и Ани Роуз. Когато момичетата са на половин година, те започват да получават предложения от модни агенции за снимки на  красиви бебета . Но майката на момичетата, Джаки, не е готова по това време дъщерите й да станат модели. Има толкова много домакински задължения, че не ѝ е до това.

бебета близначки

красиви момиченца

Но времето минава и момичетата буквално „процъфтяват“ пред очите ни. Когато навършват 7 години, Джаки решава, че в датата 07. 07. 2017 има нещо символично. Тя публикува снимки на дъщерите си в интернет. За 2 месеца момичетата стават истински звезди. Този път майката не се съпротивлява силно на модните агенции и се съгласява дъщерите ѝ да позират за лъскави списания и да участват в модни ревюта.

момичета близначки

момичета модели

красиви момиченца

Ани и Мари приемат тази промяна в живота като много интересно приключение. Снимките за тях са забавна игра. В допълнение момичетата имат време да се учат, занимават се с танци и плуване. Сестричките имат по-голям брат, който ги обича лудо и им помага да се справят с обучението и домашните си задължения. Снимката показва, че децата имат подобни външни характеристики. Тази перфектна красота са наследили от не по-малко красивите си родители.

сестри с братчето си

красиви момиченца

красиви близначки

семейство

Ава Мари и Ани Роуз са признати за най-красивите момичета в света. По този повод в интернет има разгорещени дебати: някои потребители твърдят, че световната слава и успех в такава ранна възраст ще развалят характера на момичетата, а други просто се възхищават на техните перфектни черти и пронизващи виолетови очи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *