Майчина любов: Американка на 61 роди дете за сина си и неговия мъж. Ето щастливата баба (майка?) и бащите (Снимки): –


Вече неведнъж сме чували за случаи, в които бабата износва детето на дъщеря си, която поради някаква причина не може да забременее. Сурогатното майчинство не е новост в нашето общество.

 

Но случаят, който ще ви представим днес, не се вписва в общоприетите рамки.

61-годишната жителка на американския щат Небраска, Сесил Еледж, родила внучката си . Жената износила дете за 32-годишния си син Матю и 29-годишния му съпруг Елиът Дохърти.

мъже плачат

родилно отделение

Матю, синът на родилата жена, никога и от никого не е крил, че има неконвенционална ориентация. Родителите му нямат нищо против.

баба роди внучето си

Матю има сериозна връзка с млад мъж, Елиът Дохърти, който е с 3 години по-възрастен. В един момент те решават да се оженят (или омъжат?). Двойката се замисля за деца и споделя желанието си със Сесил.

Матю и Елиът казват, че се страхуват да отидат в специализирана агенция поради факта, че отношението към еднополовите бракове в щата Небраска не е най-толерантно.

мъже в родилното

След като изслушва сина си и съпруга му, Сесил им предлага услугите си, казва им, че ще го направи за тях с удоволствие, защото винаги е харесвала състоянието на бременност.

жена в родилното

Матю е скептично настроен към предложението на майката, защото Сесил е вече на 61 години. Но лекарите им обясняват, че най-важното при сурогатното майчинство е матката, а не младите клетки.

щастливи мъже

Сестрата Лия дава яйцеклетката си на брат си Матю, а съпругът му Елиът става донор на сперматозоидите.

мъже родители

Сесил е подложена на предварителна хормонална терапия, след което в матката й е поставена оплодената яйцеклетка на дъщеря ѝ.

американско семейство

Бременността продължава нормално и след 9 месеца се ражда момичето Ума.

Бебето е родено здраво, с тегло 2,7 кг.

бременна баба

И когато Матю ѝ разказва историята за нейното раждане, той ще ѝ разкаже следното: “Твоята баба изгради градина и ти порасна в нея, а собствената ти леля я пося със семето си.”

родилка

баба роди внучето си

родилно отделение

щастлив мъж с бебе

мъж с дъщеря си

щастливи родители

гей родители

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *