Кажи ми как държиш мобилния и ще ти кажа коя е най-характерната ти черта – 99% вярно е: –


Съвременният човек просто не може да си представи ежедневието си без мобилен телефон в ръка. Замисляли ли сте се, обаче, че начинът, по който държим любимото устройство, казва много за нас самите? Този простичък тест показва 4-те най-разпространени начина на захват на мобилния телефон , които разкриват каква личност сме в действителност.

Просто погледнете картинката и изберете метода, който най-често използвате.

 

После вижте какво говори той за вас:

как държим мобилния

1. Държите телефона с една ръка и пишете текста с палеца на същата.

как държиш мобилния

Вие сте организиран и дисциплиниран човек. Вие много добре знаете какво е добро за вас и какво може да е лошо. В диалог говорите повече, отколкото слушате. По природа Вие сте добър човек, който не може да навреди на никого.

Вие сте умен и изтънчен, чувствате коя любов е реална и коя – преструвка. В една връзка не искате да поемате рискове и не бързате да се ангажирате. За да можете да се отворите към даден човек, той трябва да спечели Вашето доверие, но докато това не се случи, ще бъдете дистанцирани и малко студени.

2. Ако държите телефона с две ръце и пишете текста с палеца на едната.

захват на мобилния

Обичате грижата и вниманието, търсите защита от близките си. Трудно е да говорите за чувствата си и да ги показвате, така че партньорът Ви понякога чувства липса на любов от Ваша страна.

Вашата интуиция е добре развита. Освен това, Вие сте чувствителни към емоциите и чувствата на другите, перфектно разпознавате лъжата, така че е почти невъзможно да Ви заблудят.

Във връзките понякога избързвате и това води до факта, че можете да бъдете близо до човек, който не заслужава Вашето внимание.

3. Държите телефона с две ръце и въвеждате текста с палците и на двете си ръце.

писане на СМС

Вие сте склонни към прекомерен страх и притеснения. До Вас трябва да има надежден партньор, който ще Ви разбере и подкрепи, а след това ще станете много по-уверени в себе си.

Вие сте гъвкав човек, лесно можете да намерите общ език с хората и да се присъедините към екипа. Знаете как да се адаптирате към ситуацията и да се настроите в желания режим. По време на партита можете да се забавлявате, а когато обсъждате сериозни въпроси, напълно се потапяте в този въпрос.

4. Държите телефона в едната ръка и въвеждате текста с показалеца на другата ръка.

как държиш мобилния

Вие сте спокоен и балансиран човек. Готови сте да се пожертвате, за да помогнете на другите. Лесно и бързо прощавате на любимите си хора грешките им.

Поведението Ви е спонтанно, обичате приключенията, но понякога предпочитате да сте сами със себе си, за да си почивате и да набирате сила.

В една връзка Вие сте много срамежливи, страх Ви е да предприемете първатае стъпка. Някои могат да смятат това за липса на интерес от Ваша страна. Но когато Ви опознаят по-отблизо, те осъзнават колко необикновен и интересен човек сте.

Съгласни ли сте с описанието на Вашата личност?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *