Братя близнаци се ожениха за близначки и още на сватбения си ден започнаха да ги бъркат! –


Тази невероятна история се случва в град Актау в Казахстан. Веднъж младият Жолдасбек видял в магазин симпатичната девойка Асил и на шега я попитал дали няма случайно сестра близначка за неговия брат близнак. Отговорът отначало поразил него, а след това и цялата мрежа. Така се запознали двамата братя близнаци Жолдасбек и Торебек Толепбергенул и двете сестри близначки Асил и Айм Биназарови, пишат изданията в страната.

 

Скоро влюбените вдигнали голяма сватба за четиримата. Гостите се шегували, че всичко им се раздвоявало. Булките били в еднакви рокли и еднакъв грим. Даже техните младоженци си признали, че се обърквали, защото не можели да различават своите жени. Но тук не завършва нереалната еднаквост на двете двойки близнаци. И двамата братя са квалифицирани ветеринари, а сестрите учат за педагози.

 

Родило им се и по едно дете. Момичетата строго се придържат към традициите. В къщи сестрите ходят в национални костюми. Да разпознават жените си близначки и до сега за братята не е лесно, понякога им се налага да ги питат за имената им.