Видях новата ми съпруга в леглото със сина си! Какво да правя? –


Любовните взаимоотношения често се изпълват с бурни събития и много от тях понякога действат напълно нереалистични. Такива са събитията от неудобното писмо, изпратено от шокиран съпруг до британски таблоид.

А именно, той хванал жена си в леглото със собствения си син и историята е такава:

– Аз съм на 44 години. Синът ми има 19, а сестра му е с две години по-малка. Майка им почина преди десет години. За трима ни това беше много трудно време, но бях толкова зает да се тревожа за децата и да печеля пари, че нямах време да скръбя. Дъщеря ми винаги се държеше като ангел, но синът ми беше друга история. Когато децата израснаха, осъзнах колко съм самотен и тръгнах към новата си любов.

Имах няколко момичета междувременно и дъщеря ми се отнасяше добре с всички.

 

Тогава срещнах приятелка на моя приятел, която беше сладка и ме направи щастлив. Когато я представих на сина ми, тя ми каза, че го харесва.

И хареса дъщеря ми и аз бях много щастлив. Влюбихме се и се оженихме само след шест месеца. Заради нея се чувствах добре и най-важното беше, че обичаше децата ми.

Този уикенд бях извън къщата по работа и дъщеря ми беше с приятели. Синът и съпругата ми останаха сами в къщата. Аз се прибрах по-рано и отидох да се преоблека. Влязох в стаята, хванах сина и жената, докато правят секс и тогава целият ми свят се срина. Обичам двамата, не знам какво да правя, бащата пита в шокиращото си писмо.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *