Много интересен тест: Изберете си картинка от снимката и вижте на кое божество сте проявление


1. АГНИ
Вие сте ОГЪН.
Подвижен, опустошаващ, но и затоплящ, и осветяващ. Склонен сте да унищожавате безмилостно всичко старо и лошо, за да отворите място на новото и светлото. Можете да бъдете мълния, но със същия успех сте и огънят в домашното огнище. Въображението ви е изключително силно – чрез него живеете в различни светове.

 

2.БРАХМА
Вие сте творец. Обичате да създавате. Разнообразието е вашата религия и вашата същност. Макар и силно влюбчив, вие сте способен да се влюбите и веднъж за винаги. Обичате да спасявате хора в беда и имате дарба за това.

 

3.ВАРУНА
Вие сте слънце! Имате дарбата да огрявате всичко и навсякъде. Точният ви поглед не може да бъде излъган или заблуден. Обичате реда и може да го създадете от най-големия хаос. Чувството ви за справедливост е много силно.

4.ШИВА
Вие сте създател и разрушител едновременно. Присъствието на духа ви е впечатляващо – нищо не може да ви изплаши, нито да ви се опре. Роден победител, вие притежавате и огромна скромност, с която не парадирате. Понякога е възможно хората да не могат да разчетат вярно вашата същност – да ви мислят за нещо по-малко от това, което сте. Това, обаче, почти винаги бива опровергавано по учудващ и дори стряскащ начин.

 

5.ГАНЕША
Преодолявате с лекота всички препятствия. Имате много таланти – в различни области. Не винаги сте това, което изглеждате. Вашата вродена мъдрост винаги побеждава съмненията, които понякога ви пречат много осезаемо да вървите напред.

 

6.ИНДРА
Вие сте изключително енергичен и витален човек. Енергията ви понякога, освен да помогне, може и да нарани любимите ви хора – без да го искате. Често се страхуват от вас, понякога – с право. Стремите се винаги да сте първи, имате висока интелигентност и понякога – мъдрост. Склонен сте да се поддавате на страсти и изкушения, но почти винаги излизате „сух от водата”.

7.КАЛИ
Не търпите злото и почти винаги можете да го унищожите. Склонен сте да помагате на ближните си, без да търсите отплата или благодарност за това. Имате силно изявени магически способности и много ярък психизъм. Нищо не може да ви изплаши, но вие сте способен да изплашите всеки – не с цел да му навредите, а за да го разтърсите.

 

8.ЛАКШМИ
Обичате разкоша, а често и той ви обича. Върви ви в любовта и във връзките. Роден късметлия, почти винаги нещата се уреждат по най-добрия възможен за вас начин – дори да изглеждат безнадеждни на пръв поглед.

 

9.САРАСВАТИ
Езикът е най-важното за вас – почитате го като нещо изключително свято. Изкуствата – също. Имате спокоен и уравновесен дух, при вас често търсят убежище наранени души – и вие им го давате, и дори успявате да ги излекувате от раните на света.
Източник belady.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.