5 неща, които в никакъв случай не трябва да снимате – носи лош късмет и събужда злото: –


Основната е, че в момента на снимането, за част от секундата, светът на мъртвите и светът на живите се сливат. Не е напълно известно дали призраците могат да ни повлияят по този начин.

Тук мненията на експертите са разделени: някои казват, че призраците на снимките са само показване на невидимото, неземното, а други твърдят, че това е моментът, когато злите сили могат да проникнат в нашия свят. Този момент е достатъчен, за да се разболеете или да попиете негативната енергия в себе си.

Разбира се, малцина са днес фотографите, които са готови да се откажат от запомнящия се и въздействащ кадър заради едното суеверие. Въпреки това е по-добре да знаете някои неща, преди да вземете камерата.

Какво не бива да снимаме:

какво не бива да снимаме

Не можете да правите снимки на спящи хора. Това важи особено за бебета и малки деца като цяло, тъй като те са най-уязвими. Душите им са чисти, затова ще бъдат най-доброто място за подслон на злите сили. Отворените очи ви пазят от демони, защото когато ги гледате, ги правите безсилни. Тези същества стоят в сенките, незабележими, затова живеят заедно със спящите, без да могат да им влияят. По време на снимането, обаче, изтривате границата между тези два свята, давайки на демоните и призраците достъп до човешката енергия, разбира се, малцина от тях са агресивни, но защо рискувате?

Не можете да снимате отражението в огледалото. В повечето култури и религиозни учения огледалото се описва като магнит за зли духове. Това е един вид  портал между нас и призраците. В частност, това се отнася до две огледала, създаващи безкрайно отражение. В никакъв случай не бива да го правите, защото в този момент вие сте в непосредствена близост до всичко, свързано с духовете и техния свят.

Не бива да правите снимки на мъртвите. Това е много често срещано суеверие, което казва, че това може да накара душата на починалия да загуби покоя си завинаги. Духът му ще живее в дома, където е било тялото. Ако душата е ядосана, в дома ще се случат странни неща. Ако сте направили такава снимка, пазете я отделно от другите снимки.

Не можете да правите снимки на черни котки. Да, котките почистват енергията на къщата. Те са наши приятели и много сладки същества, но лесно могат да бъдат обладани. Фотографирането на спящи черни котки е двойно по-опасно, защото, както вече обяснихме, демоните взаимодействат по-добре със спящото тяло по време на снимането. Котките не са защитени, така че лесно се влияят от неземни сили.

Не можете да снимате на фона на руини, разрушени и изоставени къщи. Енергията е отрицателна. Предава се на снимката и заразява целия дом с лош късмет. Препоръчително е да не правите такива снимки, но ако все пак решите, тогава ги съхранявайте в нежилищно помещение като гараж, таван и не ги поставяйте на видно място.

И накрая, запомнете няколко важни правила: не давайте снимките си на тези, с които сте в лоши отношения, или на тези, които са свързани с тези хора, за да не ви наранят. В тази връзка, по-добре е да скриете снимките си в социалните мрежи, давайки достъп до тях само на семейството и приятелите. Не трябва да имате и у дома снимка на онези, които ви мразят или които мразите. Вашите врагове ще ви отнемат настроението.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *