Изберете златна рибка и разберете ще се сбъдне ли желанието ви


Хм, просто страхотен тест! Веднага зарежда с позитивно и чудесно настроение!

Всички искаме желанията ни да се сбъдват. Може би това е една от съставките на щастието. Дори желанието да е малко, скромно, простичко, но неговото осъществяване носи голямо удоволствие.

Представете си, че стоите на брега на вълшебно езеро. Езерото е пълно със златни рибки. Всички са много добри и са готови да изпълнят вашите молби, но само ако не навредят на никого.

Пожелайте си съкровено желание и веднага уловете своята рибка. Коя от тях е вашата?

Рибка номер 1

Златната рибка изслуша внимателно желанието ви и се замисли. Самата тя е най-малката от всички рибки и няма толкова много сили. Но заради хубав човек като вас е готова да опита. Вашата молба ще бъде изпълнена по неочакван начин в най-скоро време. Така че очаквайте! Скоро ще стане!

Рибка номер 2

Рибката изслуша вашето желание, изхихика се в отговор и размаха опашка. Вашето желание ще се изпълни, но знайте, че за това е нужно време. Ако искате желанието ви да се изпълни о-бързо, ще трябва да положите усилия. В крайна сметка рибките също не са всемогъщи. :))

Рибка номер 3

Тази рибка изобщо не е проста. Въпреки своята простота, в нея се таи велика сила. Да, вашето желание ще се изпълни в най-близко време. Освен това, очаквайте в скоро време голяма радост в дома ви.

Рибка номер 4

Тази рибка приветливо ви помаха с перки. Тя иска да ви напомни, че вече имате много, но не цените. Рибката ще изпълни желанието ви, но само частично. Част от работата ще се наложи да свършите сами. Но не се разстройвайте, всичко ще мине по мед и масло. Златната рибка обещава награда за труда ви.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *