Изберете си пръстен и той ще разкрие нещо важно за вас! –


Добре избраният пръстен разкрива много за притежателката си. Той показва какъв е характерът ни.

Предлагаме ви прост и интересен тест с пръстени. Просто трябва да изберете този, който ви харесва най-много и бихте носили.

Ако искате да изберете два пръстена, то това значи, че и двата определят характера ви.

Пръстен номер 1

Вие сте кралица и знаете стойността си. Честна сте както със себе си, така и с другите хора. Вие сте силни и така очаровате всички около вас. Ако харесвате някого, то веднага го дарявате с топлина, ако не, то вие ни най-малко няма да криете това и то ще проличи в комуникацията помежду ви. Вие сте оптимист и сте много уверена в себе си. Можете да се справите с всякакви трудност с високо вдигната глава.

Пръстен номер 2

Вие сте самата женственост. Винаги млади в душата си, мечтаещи нежни и любящи. Имате голямо сърце. Вашата енергия си личи и всеки я забелязва. Често с лекота успявате да сбъднете много от мечтите си. Понякога имате пророчески сънища.Обичате и знаете как да флиртувате. Ако искате да очаровате някого, то това не е трудност за вас.

Пръстен номер 3

Вие сте ловки – диви и енергични. Имате очи, които не могат да бъдат забравени. Хората ви вярват напълно. Вие обаче не прощавате предателство. Често другите ви завиждат, но вие рядко обръщате внимание на това.

Пръстен номер 4

Избрахте тази очарователна котка? Знаехте ли, че тези животни живеят в два свята едновременно. Това сякаш важи и за вас. Вие сте красиви не само визуално, но и чисти като хора. Весели сте и сте душата на компанията. С вас се общува лесно и приятно. Трябва да се грижите повече за себе си и щастието си. Не пропускайте възможностите които ви дава животът. Късметът ви обича.

 

Пръстен номер 5

Вие сте любов. Обичате да обичате и това е вашето обичайно състояние. Изпитвате това чувство към хора работа или дори любим предмет. Обожавате да пътувате. Уединението за вас не е типично, освен, ако не е споделено с любимия човек. Имате харизматична усмивка и винаги се радвате искрено, а това заразява околните. Музиката, цветята, всичко има голямо значение за вас и ги цените.

Пръстен номер 6

Вие сте истинска дама. Имате идеален вкус и уникален стил. Вие сте спокоен и умен човек с много обре развита интуиция, на която трябва да вярвате малко повече. Имате красиви чети по природа. Цените острия ум у хората. Трудно ви е да се поддадете на чувствата но когато го сторите, наистина е много силна любов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *