Пролетни букети-Изберете един и разберете какво ви очаква през пролетта –


Пролетта е малко далече още, но със сигрност ще дойде! Едно ново начало, нов кръговрат и нови надежди за по-добро! Инстинктивно си изберете някой от букетите и вижте по-долу значението на вашия избор с предвещание какво ви очаква след края на зимата, през цялата жадувана пролет.

Цвете номер 1
Мимозата казва, че през пролетта ви очакват приятни промени. Най-важното за вас е да не се страхувате от тях.

 

Всичко ще се нареди във ваша полза. Така че не се притеснявайте.

 

Цвете номер 2
Лалетата предвещават изпълнение на вашите желания. Така че, не се колебайте да правите планове и да си поставяте цели. Вие ще можете да реализирате всички ваши планове.

 

Цвете номер 3
Момината сълза е предвестник на нежност и романтика. Не само цветята ще цъфтят тази пролет, но и вие. А причината за това ще бъде любовта. Пригответе се, това чувство да ви обгърне отново.

 

Цвете номер 4
Кокичетата показват, че най-накрая ще получите награда за труда си. Ще бъдете оценени по достойнство. През цялата пролет ще се наслаждавате на плодовете на труда си, няма да можете да си починете много.

 

Цвете номер 5
Минзухарът предвещава невероятен късмет. През пролетта той ще ви следва по петите. Ще бъдете изпълнени с енергия за нови постижения. Вие ще успеете във всички сфери на живота.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *