Помните ли най-красивия арабин, когото изгониха от страната заради това, че е красив-Ето съпругата и детето му


Арабинът Омар Ал-Гала, който е смятан за най-красивия мъж и дори бе изгонен от Саудитска Арабия, заради това, че е много красив и той понастоящем живее със съпругата си и детето си в Канада.

Омар освен че е модел е също и  поет, фотограф и е роден в Ирак, а много жени въздишат по него.

 

Случаят с изгонването на красивия мъж обаче добави още популярност към личността на красивия поет. Омар буквално се къпе в лъчите на женската любов и внимание. Не минава и ден, в който някоя жена да не му признае чувствата си. Разбира се това се случва на неговата страница в социалните мрежи. 

Момичетата с удоволствие общуват с ориенталски красив мъж. А някои в разгара на наслада и нежна любов дори дават на Омар скъпи подаръци като коли, бижута и дори къщи.

Но поетът, който има невероятно привлекателен външен вид и кралска осанка, успя да извлече значителни ползи от този дар на майката природа.

Всяка негова лъчезарна усмивка в реклами или на модния подиум струва на агенциите милиони долари, които успешно попълват сметките на красивия мъж.

Луксозни къщи в Дубай, Ванкувър, голям парк от туниговани чуждестранни автомобили – не можете просто да изброите и да си представите какво притежава днес арабският поет, който според източната традиция, трябва да се отрича от материалния лукс.

И сега стигаме до най-болезнения и нервен въпрос за хиляди жени: коя все пак е жената до красивия Омар?

Заради отговорът огромна въздишка на разочарование премина през Близкия изток. Оказва се, че горкият Омар има само една съпруга.

Законната съпруга на Омар е дизайнерката Ясмин Овеида (по ирония на съдбата тя е родом от Саудитска Арабия, от където както вече споменахме са изгонили съпруга й).

Тя също е наистина красива, която вероятно неведнъж е ставала жертва на женско възмущение. Някои арабски момичета неведнъж сериозно са нападали Ясмин и са я наричали с какви ли не обидни имена и определения.

Бурните и гневни изблици от страна на разочаровани дами, които не са успели да се докопат до сърцето на Омар, все пак не са успели да помрачат семейното му щастие с Ясним.

 

Те живеят щастливо с малки им син Дияб в Канада. И съдейки по снимките им из социалните мрежи, то Омар обожава Ясмин – единствената жена в света, на която той подари сърцето си.

 

И колкото и жените, останали с разбито сърце заради него, да искат да намерят недостатъци в семейството му, то трябва да признаем, че такива няма и те са едно щастливо и красиво арабско семейство.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *