Всички правим тази грешка и после се чудим защо нямаме пари, премахнете незабавно тези неща от портмонето си


Защо не е необходимо да се носят снимки в портмонето и какво е нужно да се изхвърли от него, за да се напълни с пари то?

Ето най-разпространените версии по тази тема: Какво не бива да се слага в портмонето или портфейла?

Касови бележки.

Билети от градския транспорт, а също така билети за театър, кино концерт. Чужди визитки. Неактивни банкови карти. Рецепти за лекарства особено, ако са просрочени, тъй като може да забавят процеса на оздравяване и парите ви ще отлетят за лекарства.

Намерени или спечелени пари – те не е необходимо да се смесват с обикновените! Не трябва да се носят и снимки на близки до вас хора.

Парите имат не само положителна, но и негативна енергетика, която би могла да е от хора, които са ползвали тези банкноти преди вас. Този поток от негативна енергетика може да се насочи към хората на снимките.

От друга страна, именно снимките прекъсват или забавят паричните потоци. Има и още една причина:

Ако някой, даже много близък за вас човек, някога е станал причина за влошаване на финансовото ви състояние, то негова снимка в портмонето ще ви вкара в нови тежки борчове!
А какво, освен пари и банкови карти, може да се слага в портмонето? Може да се слагат снимки на богати и успешни хора – те ще са като амулети и парични талисмани.