В момента цяла България споделя и коментира този пост! Певицата Кали се пусна обляна в сълзи и написа: „Бог знае


Иска се голяма смелост да си направиш снимка, точно, когато си тъжен и целият в сълзи. Особено ако си и без грим и не използваш никакъв фотофилтър на телефона си. Така направи певицата Кали, която постна на профила си във Фейсбук обезпокоителната снимка и още по-притеснителната изповед.

Ето какво призна тя:

„Това съм аз! Без грим, без фотошоп, без престорена усмивка или нацупени устни. Не, не съм нито в Бали, нито на Малдивите – в къщи на дивана съм. И изобщо не ми е весело. Тъжно ми е. Защо ви споделям това ли? Не за да ме съжалявате, а за да уважавате хората като мен. Често пъти след такова състояние излизаме на сцената и трябва да се смеем и да забавляваме. И често пъти някои си мислят: „тази се е надрусала“ или „пияна е “ или „тъпа ку..ва“ или Бог знае още какво. Нищо подобно – просто се мобилизираш и работиш.

Не съм само аз, и моите колеги често си поплакват, но не са посмели да ви го споделят!

И на нас понякога не ни достига същото, както и на тези, които не са известни – нещата, които не се купуват с пари! Пиша и се чудя дали да го споделя?

Сигурно ще си помислите „закъсала го е, има нужда от PR“. Не, мили хора, правя го защото искам да знаете, че нито гримът, нито голямата сцена, нито скъпите дрехи, нито екзотичните дестинации, нито парите и скъпите возила и домове могат да ви направят истински щастливи! Ако имате кой да ви прегърне и да ви утеши, когато имате нужда от това, ако имате кой да ви каже „обичам те“, значи нямате нито една причина да си мислите, че тези с парите са по-щастливи от вас! А аз ли? Нищо ми няма, всичко е наред, просто ми е тъжно!“/Блиц

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *