Ето как изписаха ромската принцеса Мелани със злато, колкото тежи новороденото –


Британците могат и да си имат принцесата на Уелс, ние – принцеса Мелани. Изписване за хиляди левове спретна ромски бос за новородената си внучка.Кадрите на видеото, публикуван в канала за публично споделяне youtube, започват с оглед на внушителен палат във Велико Търново.

Камерата преминава през отрупаното с бебешки дрешки легло и неизвестно защо се спира и в банята, за секунди се мярка и килим в стил “Версаче”, всичко е издържано в невероятна стилистична еклектика, която трудно би намерила само едно описание като дизайн.

Следва втори план, този път камерата проследява внушителен кордон от луксозни коли, които спират пред болницата, придружени с редовните гайди и тъпани. Вътре приготвят принцеса Мелани. Обличат я с доста неудобната за новородено бебе рокличка с дантели, слагат я в специална, подвижна люлка и накрая поставят върху бебето огромен и очевидно доста тежък златен ланец.

Финалът е като от индийски филм. Младият татко вади момиченцето и го слага в креватчето.

След това над него се нареждат няколко ромки, една от тях вади внушителна пачка пари и започва да ги мята върху спящото бебе.

А ето кадри и от изписването на друго ромско бебе, този път миналата година, традициите са спазени:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *