На пръв поглед те са идеалната съпружеска двойка, но има една малка подробност:защо на болничното легло лежи мъж, а жена му е до него –


На пръв поглед Фернандо и Диана са идеалната съпружеска двойка, пише ofigenno.com. Те се обичат много един друг и съвсем скоро са си родили дете, момче, на което още се са измислили името.
В друг случай в тяхната история не би трябвало да има нищо удивително, ако не беше една малка подробност, която се забелязва и от снимката от родилното – защо на болничното легло, завит с одеало лежи  мъж, а жена му е до него с шапка на посетител.

Оказва се, че фотографията не лъже.

Действително детето е родено от главата на семейството Фернандо, а баща се оказва жена му Диана…
Ако като прочетете това си помислите, че нещо става с ума ви, не бързайте, пише руският сайт. Историята на Фернандо и Диана наистина е много странна, но въпреки това има своето обяснение.

Всъщност Фернандо не е мъж, макар и да се счита за такъв. Той е роден с името Мария, но от ранно детство проявявал признаци на транссексуалност.
Мария се чувствала все по-некомфортно в своето тяло и е искала да бъде мъж. След като пораснала, тя взела името Фернандо и твърдо решила да смени пола си.

По време на тепапевтична сесия за транссексуални Фернандо среща момичето на своя живот – Диана. Оказало се, че те не само имат общи вкусове и представи за живота, но и сходна съдба, тъй като Диана се е родила като момче под името Луис.

Младите хора започнали да се срещат и скоро започнал роман. За тяхно щастие те още не били пристъпили към смяна на пола и затова решили да си заченат дете по естествен път.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *