Тя бе обявена за най-грозната жена в света, но това не й попречи да вдъхнови милиони (Видео и снимки) –


27-годишната Лизи Веласкес страда от рядко заболяване

Трудно е да се сдържат сълзите, докато 27-годишната Лизи Веласкес получава награда за мотивацията и вдъхновението, които тя е дарила на милиони по света, бидейки самата тя жертва на тормоз поради външния й вид.

Освен това тя е определяна години наред като най-грозната жена и това й е лепнато като клеймо.

Американката, родена в Тексас, получи наскоро важна награда на конференция в Маями, САЩ, която събра хиляди нейни фенове, разказа Ен Би Си (NBC). Нейният случай дори е документиран във филма “Смело Сърце: Историята на Лизи Веласкес”.

Тя е една от само тримата души в света, за които е известно, че страдат от рядък неонатален синдром – заболяване, поради което човек няма нито грам подкожна мазнина.

 

Родената 1989 година добива популярност още преди години, след като се снима в свой влог и тогава получава определението ” най-грозната жена в света “.

Коментарите за нея са ужасни, като дори има такива, които я съветват да се самоубие.

“И аз съм човек, и понякога имам тъжни дни”, споделя американката. Точно след горните коментари тя решава да намери сила в себе си и да започне да се бори.

За това й помага и майка й, която разказва, че от момента, в който малката Лизи се родила, тя и мъжът й се влюбили в нея.

 

Самата Веласкес смята, че за да успеем е необходимо да използваме негативите си.

Самата тя разказва, че докато е била малка, родителите й трябвало да я обличат в дрехите на куклите й, тъй като била доста дребна.

„Аз съм Лизи, престанете да ме зяпате и се научете на разбиране”, често се налагало да повтаря младата американка за себе си.

Тя споделя още, че няма приятел и че излизането по срещи не е неин фокус.