Изберете един пръстен и узнайте тайна черта от вашия характер!


Разберете тайна черта от вашия характер, като изберете пръстен! Вижте колко различни и красиви са те! Просто трябва да изберете един от тях.

Ако решите, че ще изглежда страхотно на пръста си, вижте какво означава това. Между другото, ако не можете да направите избор и се колебаете между два, тогава във вашия характер присъстват черти, характерни за описанието на двата пръстена.

Пръстен 1
Вие си знаете цената и се държите като кралици! В същото време оставате честни със себе си и с другите. Понякога сте прекалено прями и това кара много от вашите приятели и роднини да се чувстват неудобно. Но вашият ненадминат чар ги кара да забравят почти веднага за това.

Всеки се възхищава на вашата искреност и твърдост на характера. Ако харесвате някой, вие ще направите всичко, за да се чувства добре до вас. Ако някой ви е антипатичен, също няма да го скриете и човек го разбира още в първите минути на вашето запознанство.

Пръстен 2
Вие сте много женствени! Вашата мечтателност и нежност ви позволяват да останете млади по душа, независимо от възрастта. Имате много добро сърце. Човекът, когото обичате, ще бъде щастлив. Отиват ви рокли и елегантни тоалети.

Вие не можете да си представите живота без мечти! Нещо повече, много често мечтите ви се сбъдват и доста често имате пророческите сънища. Вашият игрив нрав ви позволява да флиртувате навсякъде и с всички. Ако наистина харесвате човек, няма да ви е трудно да го очаровате.

Пръстен 3
Вие сте хищник по природа! Вашата дива енергия се излива в точното време. Вашите изразителни очи не могат да бъдат забравени.

Допускате до себе си само избраните от вас. Не прощавате предателството и измамата. Вашият живот е обект на повишен интерес за другите. Много често хората ви завиждат. Въпреки това не се тревожите особено за това.

Пръстен 4
Знаете ли, че котките живеят в два свята? Може да се каже същото за вас – живеете в два свята. Вашата красота и духовност са способни да лекуват.

Вие сте забавни и имате широк кръг от приятели. Приятно е да се общува с вас. Много хора забелязват приповдигнатото си настроение след разговор с вас.

Пръстен 5
Обичайното ви състояние е състояние на влюбеност. Не само към човек, но и към обикновените неща: работа, грижа за домакинството. Обичате да пътувате и сте готови да споделите домашния уют с любимия човек.

Очарователната ви усмивка кара другите да се усмихват. За вас са ценни всеки изминал ден, всяка минута.

Пръстен 6
Имате отличен вкус, спокоен характер, стил. Трябва повече да се доверявате на интуицията си. Вие сте толкова проницателни, че никаква тайна не може да бъде скрита от погледа ви.

Вие сте чудесен спътник и надежден приятел. Умеете да пазите тайна. Вие цените в хората остроумието и надеждността. Вие не сте лекомислен човек и ако се влюбите, то е сериозно и за дълго време.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.