8 златни прически за дами в златната възраст – много стил, класа и красота в сиво (Снимки): –

Съвременната мода позволява на човек да изглежда така, както иска. Максималната възможна естественост доведе жените до идеята, че боядисването на сивите коси е напълно излишно и в никакъв случай задължително. Постепенно красивата сива коса се превърна в нова тенденция, стилистите създават нови прически, за да изглеждате добре поддържани въпреки сивите кичури.

Днес ви предлагаме да разгледаме 8 красиви прически за дами в зряла възраст – стил, класа и красота върху сивите кичури :

1. Каре на стъпала

Ако косата ви е чуплива по природа, това е чудесен вариант. Прическата ще се получи леко небрежна и жива, директна и романтична.

каскадно каре

прическа за чуплива коса

каскадно каре за зряла възраст

прическа до раменете зряла възраст

2.Късо каре

Този модел е подходящ за тези, които предпочитат практичност и комфорт. Прави кичури, удължен овал – пряката характеристика на тази прическа. Може да се допълни с бретон, но и така е прекрасна:

късо каре зряла възраст

късо каре чуплива коса

късо каре на сиви коси

елегантно късо каре

3. Къса прическа с удължен бретон

Страхотен избор за различни по тип лица, идеална е за елегантен ежедневен външен вид. Дългитеят бретон коригира несъвършенствата на лицето, но ще трябва редовно да коригирате прическата.

къса прическа длъг бретон

младежка прическа сиви коси

къса коса с дълъг бретон

женствена къса прическа възрастни дами

4. Пикси

Перфектна прическа за собственичките на тънка коса. Нахалното, грациозно пикси перфектно подмладява, прави косата по-обемна с помощта на „прищипване“ и изтъняване. Изисква ежедневен стайлинг.

пикси тънка коса

щръкнало пикси

ефектно пикси зряла възраст

прическа пикси сиви коси

зряла възраст прическа

къса прическа зряла възраст

5. Класическо каре със средна дължина

Привържениците на традиционните прически трябва да се обърнат към класическото каре. Средната дължина е най-универсалната, тя ви позволява да създавате различни стилове. В допълнение, това е идеалният избор за пълното лице.

класическо каре

класическо каре сиви коси

каре на сиви коси

каскадно каре

6. Удължено каре

Ако една жена не е готова за радикални промени по отношение на дължината, но иска да има добре поддържан, спретнат външен вид, струва си да направите карето малко по-дълго от обикновено. То може да е подстригано равномерно или да се комбинира с многослойна прическа.

многослойно каре сива коса

удължено каре с бретон

удължено каре на слоеве

7. Каре до раменете

Каре по линията на раменете е отличен избор за тези, които имат гъста здрава коса и не искат да я скъсяват. Такава прическа ви позволява да изглеждате женствено, елегантно, но изисква висококачествена гъста коса.

каре до раменете сива коса

каре до раменете чуплива коса

женствено каре до раменете

8. Дълги прически

Въпреки най-добрите усилия на стилистите, зрелите дами все още продължават да оставят косата си дълга. Ако косата е здрава, блестяща, жената е готова да отдели време за подстригване и стилизиране, няма абсолютно никаква нужда да подстригвате косата си къса.

прическа дълга сива коса

дълга сива коса

дълга прическа зряла възраст

Абсолютно не е необходимо да боядисвате сивите си коси, ако не го желаете! Просто изберете правилната прическа и бъдете естествени!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *