Изберете карта Таро и открийте посланието на Съдбата за вас: –

Изберете карта Таро и вижте съобщението, което има за вас:

 

тест карти Таро

Карта № 1:

Процесът, който трябва да направите, включва самооценка. Тази карта служи като напомняне, че наближавате значителен етап от пътуването си.

Може би наскоро сте преживели пробуждане или просветление, с което трябва да подобрите живота си или просто себе си. Отворени сте за нови възможности, които водят до осъзнаване, което служи на вашето висше Аз и вашите нужди.

Карта № 2:

Арканата Върховната жрица е пазителката на нашето несъзнавано и в донасянето на духовно просветление, вътрешно осветление и божествено познание. Това ни води във връзка с нашата интуитивна мъдрост. За да можем да го използваме, за да ни помогне в преживяването на живота, в който в момента сме преплетени.

Доверете се на вътрешния си глас; висшият ви Аз е свързан и изисква съзнателно да слушате себе си и тялото си точно сега. Вътрешното ви Аз се свързва чрез символика и / или мечти. Следете цифрите, които може да продължат да се появяват отново.

Освен това търсете символи в мечтите си; опитайте се да интерпретирате това, което подсъзнанието се опитва да ви съобщи. Интуитивното ни Аз ни дава отговори и улики; медитирайте, свързвайте се и слушайте.

Карта № 3:

Тройка Пентакъл е карта, която изразява вашите мечти и вашите цели. Вие сте пълни с ентусиазъм за каквото и да е начинание, което имате; Започнете с ясни стъпки за постигане на целите си.

Картата ви моли да растете по проспериращ начин, само по този начин животът ще ви донесе изобилие.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *