Седмична Таро прогноза от 2 до 8 ноември-Телец-Карта Йерофант-ангела пазител на успелите хора, Лъв карта Влюбени –

Отделете време, за да объркате всяка карта, изпусната от вашия Знак, за поличба, която не може да бъде променена. Картите показват само възможни варианти на събитията. Вие, като създател на вашата собствена съдба, можете да промените бъдещето, като изберете един от многото пътища. Използвайте интуицията си и се доверете на вътрешния си глас.

Овен

Прогнозата за Овен тази седмица обещава успех. Първата карта „Дявол“ съдържа доста съвещателен характер.

Представителите на вашата зодия трябва да бъдат внимателни, когато вземат отговорни решения, да не бъдат водени от моментни желания и да отказват помощта на непознати хора. Картата „Колело на Съдбата“ ви информира, че животът не стои неподвижен и вие сте на прага на нови открития. Въведете промени в живота си, които ще ви помогнат да постигнете своя потенциал и да достигнете нови висоти.

Картата „Слънце“ е призната от таролозите за една от най-добрите аркани карти. Това означава радост и обещава награда за ползотворна работа. В оформлението на Овен тази карта говори за постигането на заложената цел, избрания правилен път и дългоочакваната награда за положените по-рано усилия. От вас се изисква решителност и увереност във вашите действия.

Телец

Телецът през следващата седмица ще бъде на ръба на изпълнението. Вашето подреждане предполага, че сте стигнали до определена линия и резултатът от събитията ще зависи от вашите действия. Картата „Йерофант“, която се смята за ангела пазител на успелите хора, ви обещава помощта и подкрепата на любимия ви човек при вземането на съдбоносни решения. „Магьосник“ олицетворява Телец, готов за решителни действия. Тази карта призовава за решаване на проблеми, свързани с бизнес сферата на живота ви.

Картата „Преценка“ символизира успешното завършване на всеки бизнес. Това може да е истинска преценка, която завършва във ваша полза. Тази карта също означава спешен въпрос, в който ще трябва да участвате. Не го отлагайте, за да не съжалявате за загубеното време и възможности по-късно.

Близнаци

В началото на седмицата Близнаците ще бъдат първите, които ще получат „Звезда“. Това е отражение на вашите действия и казва, че се ръководите от по-висока дестинация. Тази карта се тълкува като успешно завършване на делата, вземане на правилни решения. „Върховната жрица“ в съюз с картата „Звезда“ показва на Близнаците, че има тайна, която трябва да разберете. Трябва да обърнете внимание на случващото се наоколо, за да не пропуснете знаците на Съдбата. Те ще ви доведат до вашата заветна цел и ще разкрият всички тайни.

„Картата Глупак“ ви предупреждава за блажено невежество. Вие не контролирате ситуацията, но благодарение на картата на Върховната жрица имате асистент в лицето на близка жена. Не отхвърляйте помощта и се върнете от света на илюзията в реалността възможно най-скоро. Ако не предприемете действия, тогава развитието на събитията ще престане да ви се подчинява, което може да доведе до напълно различни резултати, отколкото очаквате.

Рак

Раците тази седмица трябва да мобилизират всички сили и да действат възможно най-разумно. Картата „Дявол“ във вашата комбинация показва допуснатите грешки. Вече не контролирате напълно ситуацията и трябва да се върнете към основите, за да намерите пропуски. Картата „Колесница“ взаимодейства с „Дявола“ и обещава много промени за Рак. Смущенията, посочени от тази карта, ще ви помогнат да намерите грешки и да ги поправите.

Картата „Сила“ ви обещава успешно решение на проблеми. Имате достатъчно постоянство и знания, така че не се губете и започнете да поправяте грешки. Силни сте по дух, смели и пресметливи. Действайте незабавно, така че късметът да остане на ваша страна.

Лъв

Следващата седмица Лъвовете ги очаква приемането на отговорни решения и избора на по-нататъшен път. Картата „Влюбени“ във вашето оформление означава избор в любовните отношения. Може би изоставяте необвързващата романтика в полза на създаването на семейство или решавате да прекратите любовна афера, която се е изчерпала. Картата „Звезда“ е свързана с „Влюбени“, а в оформлението нейното значение също говори за важен избор и по-нататък следване на водещата нишка, която пронизва съдбата ви.

„Колелото на късмета“ е карта на повратни събития в живота ви. За Лъвовете това най-вероятно означава окончателно решение. Вероятно в края на седмицата ще разрешите всичките си лични въпроси и ще затворите вратите на миналото, подготвяйки се да срещнете настоящето и да продължите напред без обременяващата тежест на случилите се събития.

Дева

За Девите тази седмица ще бъде повлияна от три карти, които ви обещават действия, насочени към постигане на лично благосъстояние. Картата „Звезда“ ви показва пътя, по който трябва да преминете с вдигната глава. Очакват ви изкушения и недружелюбни съветници, съдейки по отпадналата карта „Дявол“.

Картата „Влюбени“ е вашият личен избор, единственият истински път, който ще ви отведе до вашата цел. За да направите пътя възможно най-опростен и прозрачен, разчитайте само на собствените си сили. Съмненията, които измъчват, могат да усложнят задачата, така че направете план за действие, който можете да следвате отблизо.

Везни

Везните тази седмица могат да разчитат на помощта на близките. Във оформлението ви има силни карти, които говорят за успех. „Вълшебник“ – това са вашите желания, които трябва да бъдат въплътени в реалността. Везните могат да започнат отговорни дела, свързани както с бизнес, така и с личен живот. Проектите, стартирани в края на октомври, ще ви донесат неочаквани, но приятни изненади, както се вижда от картата „Глупак“.

„Високата жрица“ е вашата подкрепа. Може би решенията, които взимате, са свързани с преместване, живот отделно от роднини. Всяко действие, което предприемете, ще намери подкрепа от близките, но Везните трябва да се вслушат в мнението на по-старото поколение, за да не правят грешки.

Скорпион

Скорпионите очакват промяна в живота, чийто ход не можете да спрете. Стените около вас се рушат, отваряйки нови възможности. Картата „Кула“ ви обещава подновяване и промени извън вашия контрол. Можете обаче да се справите с промените с чест. Картата „Върховна жрица“ в оформлението показва, че не сте сами и около вас има хора, които могат да се притекат на помощ в трудна ситуация.

Картата „Звезда“ говори за вашата мисия, която трябва да бъде изпълнена. Решителността и предприемчивостта ще ви помогнат да решите важна стъпка. Експертите препоръчват да не се спираме на миналото, така че негативните събития от него да не засягат постиженията ви.

Стрелец

За Стрелец подравняването за тази седмица е благоприятно. Картата „Магьосник“ означава вашата готовност за действие. Измислихте планове и съставихте списък със задачи, които да ви помогнат да постигнете целта си. Сега е часът на действие, което се потвърждава от картата „Йерофант“. Ще имате подкрепата на наставник или друг човек със сила и глас. Не се колебайте да се консултирате с него и ще ви бъде много по-лесно да направите правилния избор, както е посочено от картата „Влюбени“.

„Влюбените“ във вашата комбинация символизират по-скоро личен избор, отколкото любовна връзка, но Стрелецът трябва да е готов да взема важни решения както в бизнеса, така и в любовта.

Козирог

Картата „Справедливост“ в оформлението на Козирог е отговорна за предпазливостта и предпазливостта. Енергията на картата внася яснота в живота, прави тайната ясна, показва истинските намерения на хората до вас. Заедно с картата „Император“, тя показва важността на вашите преценки и стъпките, които предприемате. Този съюз обещава успех за онези, които са решени да спечелят и да действат честно, без да накърняват правата на хората наблизо.

Картата „Йерофант“ обещава на Козирозите среща с човек, който ще помогне да се преодолеят житейските трудности, ще даде добри съвети и ще бъде там в трудни моменти. Козирозите трябва да внимават да не пропуснат появата на този човек в съдбата си.

Водолей

Картата „Обесеният“ в прогнозата за Водолей означава вашата неподготвеност за действие. Вие сте в етап на съзерцание и небърз избор на действия, които ще предприемете в бъдеще. Картата „Дявол“ обещава на Водолея изход от сянката и активно участие в създаването на собствената им съдба. Дискретността и увереността ще ви помогнат да тръгнете по правилния път.

Картата „Съждение“ говори за приключване на делата, които сте извършили по-рано. Изправени сте пред избор с много пътища за развитие и трябва да поемете в правилната посока. Студената предпазливост и късмет ще ви помогнат да не сгрешите.

Риби

Картата „Смърт“ във вашето оформление показва завършването на следващия етап от пътя. Рибите трябва да се подготвят да посрещнат зората по нов начин и с нови цели и стремежи. Тази карта означава трансформация и преход към нов живот, освобождаване от тежестта на миналото. Заедно с картата „Сила“, тя казва, че сте готови за промяна, така че не се колебайте да погледнете в бъдещето си.

Картата „Звезда“ обещава на Рибите отговорен път, пълен с изненади и приятни изненади. Не бива да спирате, защото там, около завоя, ви очакват вашите мечти, които сте в състояние да съживите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.