Майка към сина си -Ти си грешка на младостта ми! Баща ти беше прав, трябваше да направя аборт

Надя родила, когато била на 16 години. Бащата на детето също бил на 16, разбра Магазина за Новини.

Пропускаме всички подробности за скандала, но след раждането на детето учениците го изоставили много бързо. Когато Надя разбрала, че Олег не се нуждае нито от нея, нито от сина ѝ, тя веднага загубила всякакъв интерес към детето. Игор е отгледан от баби и дядовци, нейните родители.

На 18 момичето заминава с нов младеж в съседен град, не се обажда и не пише. Родителите не търсят дъщеря си. Имаше негодувание, неразбиране, как можеш да изоставиш детето си? Ами и срам. Срам и болка, че са отгледали такава кукувица.

Валентина Григориевна и Александър Павлович не пощадиха нито енергия, нито време, нито пари, така че Игор да е щастлив, здрав и добре облечен.

Дядото и бабата го водят дори на море и отглеждат внука си. Игор все още ги счита за свои родители. И безумно благодарен за детството, за доброто образование, за всичко.

… Когато момчето става на 18 години, то решава да се ожени. Всички роднини отиват на сватбата, дори и биологичната му майка. По това време тя се омъжва за трети път и ражда втора дъщеря.

По-голямата е на 10, а по-малката на година и половина. Игор е много щастлив, иска да говори, да се вижда със сестрите си. И разбира се пита:

„Мамо, защо ме изостави?“

Колкото и добри и прекрасни да бяха бабите и дядовците, те не могат да заместят майката. И дори запазили единствената оцеляла снимка. Дядото изгорил всичко. Надя разговаряла с роднина, разказала какви прекрасни дъщери има.

– И аз, как съм се появил мамо? – попита той.

– Ти? И ти беше грешка на младостта. Баща ти беше прав, трябваше да направя аборт – безразлично подхвърли Надя и се обърна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *