Двойка загуби 240 килограма, не е за вярване как изглеждат сега

Джъстин и Лорън Шелън са съпрузи от САЩ. Те са се срещнали на сватбата на техни общи приятелите. Веднага са се заприказвали и са намерили много общо – интереси, а и мъка – мъка заради наднорменото си тегло.

 

 

Двамата се срещали дълго време, говорили си с часове и най-накрая осъзнаха, че просто не могат един без друг.

През 2008 година Джъстин предложи брак на Лорен и двамата вдигнаха приказна сватба.

Двамата се чувствали много добре заедно. Всичко било наред, докато Джъстин не получил бъбречна криза. Той бил откаран в болница и трябвало да му се направи рентгенова снимка. Лошото е, че е нямало как да му бъде направена, защото е бил прекалено един.

 

Тогава той тежи цели 256 килограма. Лекарите естествено намериха начин да го прегледат. Проблемът не бил чак толкова сериозен и той се възстановил.

Този инцидент обаче го накарал да се замисли сериозно и той взел съдбоносно решение за теглото си. Жена му обаче реши да го подкрепи и двамата заедно да променят живота си. За целта се обърнаха към диетолог.

 

Двамата започнаха да тренират, да спазват диета, изготвена от специалист.

През първите 5 месеца мъжът изгубил 45 килограма. Постепенно отслабването пък разпалило още повече любовта им, а щастието им по думите им нямало никакви граници.

 

След 19 месеца упорит труд, хвърлена пот в залата и лишения, двамата вече са с общо 240 килограма надолу.

Роднини и приятели ги подкрепят. Тяхната любов и постоянство побеждават мързела и прекалено големия апетит. В името на щастието и здравето си те правят нещо уникално.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *