Деси Слава с пореден моден гаф, облеклото й остави всички без думи (снимки) –

Деси Слава заголи бюст в шоуто на Рачков в неделя, когато темата бе ретро попфолк. Едрогърдата певица бе гост като една от звездите от зората на жанра, каквато бе и темата на предаването.

В шоуто гостуваха и Кондьо, Деси Слава, Илиян Михов-Баровеца, Радо Шишарката, Валдес, Руслан Мъйнов, Сашо Роман, Веско Риков, Лия, Тошко Тодоров.Ивана също трябваше да участва, но както се разбра, била възпрепятствана от здравословен проблем, който не бе уточнен.

Деси Слава блесна с ефектен гащеризон, чието деколте едва удържаше пищния й бюст. Гласовитата изпълнителка го подръпваше от време на време, за да се загърне по-добре, като същевременно отговаряше на въпросите на водещия Рачков. Деси изпя хитовия си дует с Руслан Мъйнов „Мила моя, мили мой”, чийто режисьор оказа се е Магърдич Халваджиян – продуцент заедно с брат си на шоуто на Рачков, както и на „Като две капки вода”.

„Аз специално не съм учила народна музика и изобщо музика не съм учила. Просто съм закърмена с тази музика от моите баби и дядовци”, сподели Деси Слава, имайки предвид народната музика, с която започнала. В шоуто на Рачков бе пуснат и кадри с младата Деси и народната певица Вълкана Стоянова. Излъчиха и интервю с Вълкана Стоянова, в което тя сподели  впечатленията си от Деси. Фолкпевицата, която й е била ученичка, впечатлила известната народна певица с гласовите си възможности. „Не трябваше да оставаш народната песен…”, споделя Вълкана Стоянова във видеото. Казва още, че се разплакала, когато чула една своя любима песен в изпълнение на Деси. „Тогава плаках, като я чух, защото аз вече няма да мога да пея”, каза народната певица през сълзи.„

Може би трябва да направя нещо, за да разберат и младите хора коя е Вълкана Стоянова. Тя е певица от друго време, няма такъв глас, уникална легенда”, сподели Деси после.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.