Младите родители не намериха средства за купуване на апартамент и решиха да превърнат изоставена къща в своя дом на мечтите


Много семейства с деца са склонни да сменят градските апартаменти на селски къщи, бягайки от шума и суматохата. Млада двойка от Унгария също взе решение да се премести, но бюджетът им беше силно ограничен.

1. 

2.

 

3.

 

Неспособни да закупят подходяща къща за себе си и дъщеря си, двойката изгодно купиха парцел с разрушена сграда. Младите хора определиха какъв трябва да бъде идеалният им дом, направиха план и се заеха с работа. Семейството нямало средства за мащабно строителство, затова работата се извършвала поетапно.

4.

 

5.

 

6.

 

Основната задача беше да се разшири пространството. Премахвайки покрива, нуждаещ се от ремонт, нашите герои решиха да добавят още етаж към къщата. Следващата стъпка беше изграждането на лятна тераса.

Така малка сграда се превърна в просторна двуетажна къща. Новите собственици се опитаха да запазят повечето оригинални детайли и не закупиха допълнителни материали.

7.

 

8.

 

 

 

9.

 

Младите хора реставрираха остарелите мебели, които са останали от предишните собственици и решиха да ремонтират пещта от глинена тухла. Тази част от интериора се оказа особено ценна, защото е направена по стари технологии. Печката била възстановена камък по камък и оставена на първоначалното си място.

10.

 

11.

 

12.

 

Ремонтът в тази къща вече е завършен и в семейството се появи още едно дете.

13.

 

14.

 

15.

 

Нашите герои са щастливи, че решиха да напуснат града и да създадат свой собствен приказен свят със собствените си ръце.

16.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.