След развода Шеф Манчев оставя на жена си апартамент за половин милион (СНИМКИ) –


След 18-годишен брак популярният кулинар шеф Иван Манчев се развежда със съпругата си Марина. Причината и тривиална – експертът в кухнята е хлътнал като ученик в новата си приятелка, от която дори очаква трето дете.
Противно на очакванията, че покрай изневярата и последвалата раздяла доскорошната г-жа Манчева ще изпадне в тежка депресия, случва се точно обратното.
Марина, с която готвачът се запознава докато забърква манджи в бившия Японски хотел, а сега „Маринела“, се е отдала на бурен момински живот с приятелките си, видя ПИК.

Чаровната Марина, която е управител на ресторанта на шеф Манчев в София, приела философски събитията в личния си живот и вместо да лее сълзи да майстор-готвача, наваксва пропуснатото по време на дългогодишния си брак с него.
Марина започнала все по-често да споделя моминските си вечери
с верните си дружки из столичните клубове.
Приятелките си организирали и пътувания из страната и се наслаждавали на глезотии из СПА-центровете на хотелите.
С новия си начин на живот Марина, която и преди блестеше с естествената си красота, изведнъж още повече разцъфнала.

 

Осведомени с бизнеса на шеф Манчев коментират, че с Марина още нямали официален развод.
А той най-вероятно ще се окаже тежък, тъй като на бившите съпрузи ще им се наложи да делят на две ресторантьорката си дейност, създадена и развита след брака им.
Близки на гологлавия кулинар издават, че щял да остави луксозния си апартемент в София на Марина и синовете им.
Жилището е проектирано от един от най-добрите интериорни дизайнери – арх. Петко Колев, а преди три години дори спечели престижната награда „Къща на годината“ в най-големия интериорен конкурс в България.

 

Преди да грабне отличието жилището било буквално изтърбушено за основен и тежък ремонт. Майсторите избивали стени, за да бъде обособена още една стая. Сега апартаментът е обзаведен с разкошни италински мебели, кухнята е оборудвана с всякакви модрени уреди, паркетът е дъбов, прозорците вренски – въобще, лукс и разкош, за който покрай ремонта шеф Манчев се изръсил с близо половин милион лева.


Източник: ПИК

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *