Светлана Гущерова държи рекорда за пълна промяна у нас – няма шанс да я познаете преди корекциите! (Снимки): –


Колко от известните дами у нас имат пластични корекции ? Отговорът е категоричен – почти всички! Но палмата на първенството държи не кой да е, а съпругата на бизнесмена-милионер Християн Гущеров – Светлана . След още няколко лицеви интервенции плеймейтката спокойно може да кандидатства за Гинес!

Светлана Гущерова черна коса

Светлана Василева умря, да живее Светлана Гущерова ! Това перифразиране на прочутата френска формулировка „Кралят е мъртъв, да живее кралят“ ни идва на ум всеки път, когато съпругата на Християн Гущеров публикува своя нова снимка в социалните мрежи.

Светлана Гущарова Черешката

Коренната промяна на 32-годишната плеймейтка е видима и от самолет

Затова без колебание можем да я коронясаме като „кралицата на пластичните операции“ у нас.

Гущерова преди и след корекциите

Манията по разкрасяване с помощта на филъри, ботокс, операции и различни видове интервенции е на мода при почти всички родни ВИП-красавици, но при нея разликата на снимките “преди” и “след” е толкова фрапантна, че не само няма нищо общо с ученичката от Търговище, която ни се усмихва на снимката по-горе, но е тотално различна и от т.нар. Гонзовица, както я бяха кръстили навремето.

Гонзовица

Не е необходимо да си експерт от рода на д-р Денкова, за да схванеш, че за подобна трансформация са нужни редица интервенции и торба с пари.

Светлана Гущерова Гонзовица

Потребители в мрежата не спират да се чудят откъде Светлана си е набавила последните, след като няма нито един ден трудов стаж.

„Ясно е, че сега Гущеров я глези като принцеса и плаща за всичките й прищевки и комплекси по визията. Но как си е платила ранните операции, за да се превърне от гъсеница в пеперуда и да омае богатия си бъдещ съпруг?!“, недоумяват момичета по форумите.

Светлана Гущерова корекции

Друг е въпросът доколко лицето й в момента може да се определи като критерий за красота. На повечето от снимките Светлана Гущерова изглежда буквално пластмасова, без мимика и чар.

Прави впечатление, че носът й е изпилен почти до крайност, под него се мъдри огромна (за размерите на лицето) уста, а скулите й направо „бодат очите“.

Светлана Гущерова лице

Филтрите на фотошопа са единственото, което на моменти придава на лицето й фалшив кукленски вид. Ако продължава с тези темпове обаче, Гущерова рискува да заприлича на Донатела Версаче още преди да чукне четиридесетака.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *