Емилия се изнесе от семейното гнездо, след като Башур я изтри от живота си (Снимки): –


След вчерашната сензационна новина, че Жорж Башур е премахнал общата си профилна снимка с Емилия , което действие бе последвано от загадъчен пост, всички се надяваха очевидното да не се окаже истина. А именно, че се е случил разрив между двамата, след като през изминалата година се радваха на безоблачна любов и всячески я демонстрираха един към друг.

Ето че днес тази новина изглежда все повече като сигурен факт.

Близки до гласовитата блондинка издават, че двамата с Башур са имала тежък скандал, след който явно краят на връзката им е бил неизбежен. Поне съдейки от това, което прави бизнесменът в мрежата, а и реакцията на поп фолк дивата, предават от БЛИЦ.

Емилия и Башур

Както вече стана ясно, Башур изтри снимките си с Емилия в социалната мрежа и обяви, че “Всичко има начало, но има и край. Може да не е желан, но е край!”, след което и от двамата нямаше нито дума, нито реакция в допълнение.

Ако е вярна мълвата обаче, Емилия се е изнесла от луксозния мезонет на бизнесмена на софийския бул. “България”. Но все още отказва коментар. До преди дни двамата демонстрираха силната си любов и прекрасни романтични отношения.

Дали горната информация ще се окаже тъжната истина или ще има опровержение от страна на двамата съпрузи, предстои да видим.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *