Радев се среща тайно с бившата си


Неочаквано признание направи първата съпруга на президента Румен Радев. Красивата банкерка Гинка Кесякова, която бе изоставена от летеца и заменена с настоящата първа дама Десислава Радева, намекна, че с бившия ѝ мъж са заровили томахавките. В коментар под своя снимка в социалните мрежи, на която тя пие кафе в столична сладкарница, Гинка потвърди, че пак се чува и вижда с бившия си мъж. Причина за това станаха думите на американски военен пилот, добър приятел на президента, който пише до първата му жена: Страхотна снимка, Гинка. Надявам се ти и цялото семейство да сте добре. Моля те, поздрави съпруга ти от мен!

От своя страна Кесякова отговаря: Благодаря ти, Джо. Всички сме много добре. Надявам се и вие. Ще му предам поздравите, обещавам ти. Очевидно Гинка и Румен са преодолели кризата и вече общуват приятелски, а тя най-после е успяла да му прости, че я остави да отглежда двете им деца почти сама.

Припомняме, че отношенията на президента с първата му съпруга се вледениха, след като Радев влезе на Дондуков 2. Че двамата нямат никаква комуникация, се разбра, когато през 2017 г. Кесякова бе подала жалба до СЕМ заради негово интервю по Би Ти Ви, в което той, в отговор на въпрос, спомена сина им Георги покрай намесването на името му в училищен побой. От СЕМ обаче пренасочиха молбата на Кесякова към Агенцията за закрила на детето, а покрай публичността на казуса лъснаха истините за влошените отношения на бившите съпрузи и разногласията им по повод отглеждането и възпитанието на двете им деца.

Гинка и Румен са родители на син Георги и дъщеря Дарина. Девойката е с няколко години по-голяма от брат си. И двамата президентски наследници живеят под един покрив с майка си в жилището, което семейството обитаваше и преди Радев да ги напусне заради втората си жена Десислава.

/ПИК

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *