Ето с коя жена я замени мъжа на Елена Йончева –


Младият мъж на Елена Йончева си намери нова изгора близо до неговата възраст и забрави за депутатката

Връзката й с архитекта Пламен Тодоров отдавна вече е в миналото, а той си има нова сериозна приятелка. Избраницата му се казва Виктория Станчева и е млада, свободолюбива, винаги усмихната и не ще и да чуе за политика.

През юни Вики ще стане на 29, а прости сметки показват, че Елена може да й е майка. В края на май Йончева ще чукне 56.

Виктория също е архитект и с Пламен работят в едно и също студио. Запознават се покрай проектите, а скоро между тях прехвърчат искри. Това се случило още миналата година. По това време Йончева се била отдала  на предизборни обиколки от кампанията за Европарламента и сякаш забравила за съществуването на мъжа си.

Докато Елена се вълнувала само от политика, влюбените се криели по хотелите и чератели смели планове за бъдещето. Виктория успяла да запали Пламен по пътешествията. Сред хобитата й са да прави планински преходи и да практикува кайтсърфинг. Но освен чаровна пътешественичка, новата на Пламен е и доказан професионалист.

Учила е в Миланския политехнически университет, насочен изцяло към инженерни и архитектурни специалности. Твърди се, че с Пламен вече живеят заедно, пише Галерия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *