Райна си пусна снимка без капка грим, напълно натурална и определено събра доста позитиви (снимка) –

Райна зарадва всички с тази снимка без капка грим.

Фолкпевицата Райна използва ползотворно извънредното положение и забраната да изпълнява своята професия. От няколко години македонското девойче се стреми към себеусъвършенстване и с много упоритост успява.

Изпълнителката на „Ще ти мине“ се различава от колежките си и трудно бихте я засекли на места, където останалите посещават.

Отдавна е загърбила и светските изяви, скъпите ресторанти и нощни клубове. Намерила е смисъла на живота в по-обикновените неща и живее в хармония със себе си.

Тези дни чалга дивата пусна снимка без капка грим и сподели какво прави. „Когато учиш до 3.00 и трябва да станеш в 7. 00 за училище. Да бъде или не?!“, пише тя. От започнати разбираме, че тя се е захванала да учи испански език. Райна мечтае да владее няколко чужди езици, които да й помагат при нейните екскурзии по света.

Тя вероятно води колежките си с броя на посетените страни. Райна никога не е крила, че обожава да пътува и да се сблъсква с различните култури по света. И за разлика от префърцунените си колежки, тя преоткрива света по истинския начин и кисненето в лъскави хотели не е за нея.

В колекцията си Райна има сувенири от Дубай, Малдивите, Куба, Филипините, Доминикана, Мексико, Америка и почти всички страни в Европа./show.blitz.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *