Снимки от младините на Първата ни дама предизвика истински фурор, заради визията й –

Деси Радева е била изключително красива на младини. С тези снимки направо събра всички овации в мрежата

Заради впечатляващата си визия тя дори се изявява за кратко като модел. Тъкмо на нейно ревю, навръх студентския празник 8 декември, Румен Радев я вижда за първи път.

Прави му толкова силно впечатление, че се представя и я кани на танц. Танцът обаче не се състои. Радев разбира в кое училище учи, един ден я изчаква да излезе от сградата и й напомня, че му дължи един танц, писа „Галерия“.

 

Така започва запознанството им. В онези години Радев дори помага на Деси по математика, тъй като тъкмо тогава тя се готви да кандидатства в Лесотехническия институт. По-късно обаче те се разделят, той завършва образованието си за летец, а тя пристига в София. В последствие и двамата създават семейства, раждат им се деца, но браковете и на двамата пропадат.

Впоследствие се срещат отново и този път узаконяват връзката си.

В студентските си години Деси се запознава и със Слави Трифонов. Той дори й идва на гости в студентското общежитие и го черпи със салам и мас. Говори се, че шоуменът тогава й предлага да се снима в първите клипове на певци, които тогава той продуцира чрез БМК.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *