Ето в какъв лукс ще живеят Златко и Благой и ще правят семейство (снимки) –

Любимата двойка на всички започнаха да обзавеждат жилището си, където ще градят семейство

Златка Райкова и Благой Георгиев скоро ще се пренесат в новия им луксозен дом в Иваняне, което се превръща в новото предпочитано място на богатите, узна HotArena.

Докато двамата бяха в Къщата на „Биг Брадър“, работници довършиха апартамента им и най-вероятно ще се нанесат в скъпия комплекс до Банкя след празниците. Жилището е цели 200 квадрата, а спалнята 40 кв.

м. От предоставените ексклузивни снимки специално за в-к „Галерия“ се вижда как работниците внасят в дома огромен лъскав полилей, който след проверка се оказа на италиански дизайнер и е на стойност 12 000 лева.

В двора има и басейн. Златка споделяла пред близки, че много държи новият й дом да има красива градина, защото би искала там децата им с Благой да тичат на воля.

Луксозният дом е купен с част от хонорара на Златка от шоуто „Като две капки вода“. „Най-разумната инвестиция в недвижим имот, която съм правила в този живот“, сподели преди време блондинката. Благой най-вероятно също е инвестирал в жилището, предвид това, че остава без дом. Говори се, че за скъпарското обзавеждане Златка е изтеглила и кредит, който възнамерява да погаси както с нейния хонорар от „Биг Брадър“, така и с този на Джизъса…

Благо пък продава луксозното си имение в Горна баня, но все още търси мераклия да се сдобие с него.

Двамата били силно разочаровани, че се класирали едва на пето място в „Биг Брадър“. Поради тази причина двамата не се явили и на финалното парти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *