Перфектни тела и коси ли: Виж как изглежда реално една от звездите Галена! (момичета и момчета, осъзнайте се – СНИМКИ)

Тези дни Галена пусна в нета поредния си хит, сниман в Монако!

Преди броени дни чаровницата Галена избухна с новия си хит „The Boss“, сниман в Монако. Ако оставим настрани факта, че клипът е най-скъпият досега у нас, в него пайнерката изглежда повече от убийствено.

Тялото, лицето и косата на Галена карат много жени да се пръскат от завист и да се тресат от комплекси (само глупавите от тях имаме предвид). А мъжете да сочат половинките си с пръст и да се жалват: „Ех, да беше и моята такава!“…

Каква бе, мили дами и господа?! Ако отговорът е съвършена, то си ударете един леден душ, защото нито Галена, нито друга от топ красавиците наистина е такава. Погледнете снимките от фотосесиите и клиповете, а сега вижте и тези, правени от обикновени фотографи в заведение.

Да, разликата е убийствена, но реалността е това, което виждате тук. Само преди дни „перфектната“ Галена от Монако пя пред феновете си в Слънчев бряг. А визията й нямаше нищо общо с тази от екрана.

Подпухнала – дали от жегите или от задържане на вода, с ясно изразен целулит по бедрата, отекло лице и мазна, дори рядка коса. Да, това е Галена и тук не е играл фотошоп. Певицата си е такава и такава я вижда половинката й Галин всеки ден.

Пълна с несъвършенства като всеки нормален човек, Галена не е по-малко красива. Тя е естествена и хубава.

Нищо, че не е като излязла току-що от модно списание. Където впрочем моделите също минават през тонове „шпакловка“ и фотошоп, за да докарат вида си.

Така че е добре всички и най-вече младите момичета да спрат да ахкат и охкат по визията на любимките си от екрана. А да разберат, че те също имат подобни бутове, задни части и портокалови кожи.

Друг е въпросът доколко опорочена е вече тази изкуствена мания по съвършенство и измамни образи, които от години се котират на родния медиен пазар. И заради които не една и две девойки си докараха заболявания като булимия и анорексия. Да не говорим за количеството ботокс и хиалуронова киселина, която ги превръща не в красавици, а в уроди.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.