Галена успя да се справи с COVID и разкри голяма лъжа, свързана с името ѝ (Снимки):

След като стана първата поп-фолк персона, заразена с COVID-19, всички живо се интересуваха от състоянието на Галена. Певицата зарази и малкия си син, така че двамата заедно бяха в задължителна 14-дневна изолация.

Но ето че сега им направиха повторно PCR тест, който този път се оказа отрицателен резултат на певицата и наследника ѝ Александър.

Галена рокля

„14 дневната карантина на певицата и сина й беше до днес, а резултатите от PCR тестоветe за COVID-19 и на двамата са отрицателни.

Певицата вече може свободно да общува със своето семейство, приятели и фенове без притеснение, тъй като тя и сина й са изцяло изчистени от вируса“, пишат от болницата, които са следили състоянието на звездата и малчугана.

Още на същия ден Галена обяви сензационна новина – че пуска дует с рапъра Криско, който доскоро се кълнеше, че няма никога да пее с чалга изпълнител. Но хората са казали: „Никога не казвай никога“. А при Криско всяко „никога“ се коригира със съответната сума.

Криско и Галена песен

„Много обвинения в лъжа прочетох… Но единствените лъжи са тези, за които пеем“, пише Галена във „Фейсбук“, намеквайки за спекулациите, че й е било платено да излъже, че е заразена с коронавирус

Източник: https://lekuvai.bg/

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *