Помните ли Албена Вулева и майка ѝ Людмила Захажаева? Двете станаха милионерки, но само вижте как!

Край на финансовите проблеми за Людмила Захажаева и Албена Вулева.

След като бяха стигнали до просешка тояга и бързи кредити, за да си плащат тока и парното, русокосите майка и дъщеря вече са почти милионерки. Мама Люся се е сдобила преди броени седмици с неочаквано наследство от над $1 милион след внезапната смърт на престарял чичо в Москва, твърди „Таблоид“, като се позовава на сигурен източник.

87-годишният Михаил Черняев бил известен физик, който едва преди десетина години прекратил работата си в „Роскосмос”, днес наречен Федерална космическа агенция. Възрастният мъж бил специалист в разработка на храни за астронавти и притежавал над 300 патента в областта, на което се дължало и завидното му благосъстояние. Никога не се е женил и няма наследници, макар и прочут учен минавал за „черна овца” в семейството, тъй като според мълвата бил хомосексуалист. Черняев поддържал някаква връзка единствено с племенницата си Людмила Захажаева, като дори два пъти се срещал с нея в България по времето на застоя, когато пътувал до родината ни във връзка с космическите си разработки.

Двамата обаче постепенно намалили контактите си и за неин срам устатата блондинка от 3-4 години на практика го била забравила.

Тази пролет обаче изненадващо с нея се свързали адвокати, които я уведомили, че е единствена наследница на починалия дядо. Михаил оставил апартамент от 180 квадрата в идеалния център на Москва близо до Кузнецкия мост, малка дача в местността „Переделкино” край столицата и над $250 000 в няколко банкови сметки. Людмила обявила апартамента за продажба и за по-малко от седмица намерила кандидат за сумата от близо половин милион в американската валута. След дълъг и изпълнен с емоции семеен съвет Захажаева и щерка й Албена в крайна сметка решили да не продават вилата.

Двете имали намерение след известно време да се пренесат да живеят заедно в Подмосковието и да зарежат България, с която отдавна не ги свързва нищо, освен спомени за скандали и провалени връзки. За никого не е тайна, че в последно време Албена Вулева се изхранваше с помощта на майка си. Двете блондинки харчеха доста скромния хонорар на маминка от „Биг Брадър: Моуст Уонтед”, който възлиза на 15 000 лева. От него обаче още половината хвръкна на момента, тъй като двете дами имали огромни задължения към топлофикация и НАП. Албена и Людмила в момента са в добри отношения, след като връзката им постоянно преминава през периоди на дълбока любов и искрена омраза.

Неочакваното богатство обаче ги е сплотило и двете са решили повече да не се отделят една от друга.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *