Красавецът Бурак Йозчивит тотално се запусна, откакто стана татко – няма да го познаете (Снимки):

Спряганият като абсолютен секссимвол турски актьор Бурак Йозчивит коренно промени визията си , откакто стана татко на малко момченце наскоро. На изборите за кмет на Истанбул тази неделя красавецът излезе да гласува и направо изуми всички свои фенове с напълно променения с външен вид .

Бурак Йозчивит

Екранният Бали бей, по когото въздишаха жените не само в собствената му страна, а и по света, е напълно неразпознаваем с дългата си коса и брада.

Актьорът, който отиде до избирателните урни да пусне своя глас, бе скрил очите си с тъмни очила и заради тях и неглижираната си визия за малко да остане неразпознат от своите почитателки.

 

малка ръчичка

Бурак Йозчивит преди няколко седмици показа за първи път в социалната мрежа как се радва на своя наследник. Той пусна снимка на малкия Каран, но за съжаление не показа лицето му. На фотото се вижда единствено ръката на прочутия Бали бей и ръката на неговия син. Коментарът на кадъра бе много кратък. Щастливия татко, който отлично се вписва в ролята на баща написа само едно – „син”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *