Ивана по- слаба никога не е била, с тази снимка зарадва всичките си фенове (снимка) –

От дълго време сърцето на фолкпевицата е самотно и тя си пожелава през новата година това да се промени. “Дай Боже до мен на масата да седне мъж”, казва пред най-близките си приятели айтозлийката, която от десетилетия живее в любимия си Пловдив, видя HotArena.

Именно в града под тепетата Ваня, както е истинското й име, отпразнува вчера имения си ден

По традиция тя го отбеляза в тесен кръг – само с близки и приятели, без да вдига пищни тържества. Готвенето остави на семейството си, а самата певица подреди празничната маса, като поставя край нея икона на свети Иван, Преди вечеря Ивана казва молитвата “Отче наш”, а после отправя благодарност към Господ за всичко, което й е дал.

“Не искам нищо, само благодаря на Господ. Единственото ми желание е следващата година на трапезата да присъстват същите хора, дори броят им да се увеличи. Да няма празни места, напротив, да идват нови членове на семейството”, заявява Ивана.

За празниците изпълнителката сама си направи подарък – пусна нова песен, която признава, че е много специална за нея. Във видеото на “Аз съм твоя” главната роля е поверена на приятел на Ивана, който не е професионален актьор, но се справя успешно с поставените задачи. Ивана е завършила специалност “Финанси” в Стопанската академия, Свищов, но не е работила нито един ден по тази си специалност. Именно по време на следването си за висше образование тя се омъжва и през 1993 г. ражда дъщеря си Теодора. Впоследствие изпълнителката се разделя с бащата на детето си и насочва всичките си сили към кариерата и отглеждането на дъщеря си. През годините витае пълна мистерия около личния живот на певицата, а и самата тя предпочита да не говори по тази тема. Слуховете са я свързвали с различни мъже, но никога не се е стигало до официално потвърждение. Сега става ясно, че айтозлийката се надява самотният й период да е към своя край и да си намери приятел, пише България Днес.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *