Всички говорят за сина на Ахмед Доган, а знаете ли колко хубава дъщеря има (снимка) –

Всички постоянно тръбят за сина на Ахмед Доган и любовните му афери, а повечето хора дори и не знаят, че има прелестна дъщеря

Момичето, което в момента е студентка в Софийски университет, съвсем наскоро било назначено в столичен салон за красота. Демет започнала работа като гримьорка и вече е успяла да очарова клиентите и колегите си с уменията си.

Дъщерята на Сокола отдавна има афинитет към макиажа и умело се справя с нанасянето му, като се интересува и учи на всички нови техники в грима, писа „Галерия“.

Още като ученичка изненадвала приятелките си с точната си ръка и всички й се възхищавали колко добре се справя. Затова за близките й не е изненадващо, че Демет е започнала работа като гримьорка. Така хем ще може да изкарва добри пари, докато завърши образованието си, хем работата й доставя удоволствие.

Още по-похвалното е, че момичето не парадирало с фамилията си, когато кандидатствало за работата, нито разказвало на клиентите си кой е баща му.  Демет дори се стараела да скрие този факт, за да не се притесняват околните. Самата тя не намирала нищо лошо в това да работи като гримьорка и да си изкарва сама парите, вместо да чака на издръжка на заможния си татко.

 

Откакто е навършила пълнолетие, Демет се е изнесла от дома на Ахмед Доган и към момента живеела с със своя приятел.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *