Райна носи брутални ментета, облича се за 20 лева с най-ниско качество фалшификати

Райна избягва да харчи много пари за каквото и да е извън пътуванията в чужбина, които са цел №1 в живота ѝ.

За разлика от повечето си колежки, които умират да показват етикети по одеждите си, санданчанката е на принципа, че хубавият кон и под скъсан чул личи. Затова купува парцалки-евтинджос с идеята, че и без това всичко на пазара е боклук.

Певицата се похвали с нова фотосесия на която от километри си личи, че носи отявлени ментета на известна марка, видя 24 Нюз онлайн.

„Има реплики, които не са толкова различими от оригинала, но дрехите на Райна са най-ниско качество фалшификати. От километри се разпознават евтиния шев и кройка”, смеят се суетни колежки на певицата. Македонското девойче обича да се облича изгодно – за под 20 лева.

Припомняме, че наскоро Райна се опита уж със спокоен тон да обясни на своите последователи във Фейсбук, че не се чувства тъжна и самотна на рождения си ден. Но от текста, който красавицата „изля“ в официалния си профил се усеща раздразнение от коментарите за личния й живот и раздялата с ММА боеца Валери Тюлеков.

Райна всеизвестна с македонския си буен нрав, разгневено прикрива с фалшив непукизъм самотата след раздялата си с Валери Тюлеков. Македонското девойче няма късмет с мъжете и трудно намира своята половинка, връзките й се разпадат лесно.

Вече на 38 години тя няма желание за семейство и все по често го изтъква сякаш не й е дошло времето. По всичко личи, че феновете и се притесняват за поредния неуспех в личен план и самотата, която я посреща. Певицата обича да пътува по света и семейство и деца не са и в приоритет в близко бъдеще.

Ето какво написа тя:

„Мили хора, виждам, че голяма част от вас са се подвели от публикациите, които се тиражираха преди около две седмици, по повод рожденият ми ден, според които, видиш ли съм отпразнувала празника си “самичка, тъжна “ и прочие.. Зная от къде са изфабрикувани те, но това е друга тема, която е под достойнството ми да коментирам…“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *