Деси Стоянова съблазни ефира с този тоалет – вижте изящните ѝ крака (Снимки):

Десислава Стоянова е една от най-красивите ТВ-водещи, която озарява сутрените на зрителите с лъчезарната си усмивка. Сега обаче брюнетката, която обикновено е доста сдържана и изчистена в избора си на тоалети, предизвика сърцебиене у мъжката аудитория с тоалета, с който се появи в ефир.

Късата рокличка изигра лоша шега на деси и колкото и да я придърпваше с надеждата да покрие краката си, те все оставаха повече от открити за радост на силния пол.

Операторите също се погрижиха да радват за по-дълго време зрителите с гледката.

Деси Стоянова рокля

След вчерашното импровизирано секси студио, Деси Стоянова със сигурност има повече фенове сред мъжете.

В позата, която бе заела с крак върху крак, обикновено лъсват несъвършенствата по краката на дамите. Но екранната партньорка на Сашо Кадиев няма от какво да се срамува – Деси показа стегнати бедра без никакъв целулит.

Деси Стоянова крака

Стоянова се гордее със стройна фигура, но е трън в очите на колежките си в телевизията заради това, че не полага почти никакви усилия, за да изглежда по начина, по който я виждаме сутрин, предава Пик.

Деси Стоянова фигураВодещата не си пада по изнурителните тренировки във фитнеса, даже е от хората, които имат навика да си отлежават с думите: „Започвам здрави тренировки. Но след

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *