Теди Велинова и д-р Енчев се събраха – вижте щастливата и красива фамилия (Снимки): –

След като станаха една от най-обсъжданите двойки през изминалата година заради неочакваната им раздяла, Теди Велинова и бившата ѝ вече половинка, д-р Ангел Енчев , поеха всеки по своя път. За щастие раздялата им не бе съпроводена с взаимни обвинения и скандали, а грижите за двете деца бяха поделени поравно между родителите.Сега обаче двамата отново се събраха по изключително щастлив повод за радост на многобройните си фенове.

Дъщерята на двойката, София, отпразнува своя 4-ти рожден ден.

През миналия уикенд семейството беше заедно по повод прекрасния празник, а партито на София бе придружено от щастливи усмивки, красива торта във формата на принцеса и най-близките хора на момиченцето – майка ѝ, татко и нейния батко Филип.

Теди Велинова дъщеря

детски рожден ден

Теди Велинова и д-р Енчев бяха двойка повече от осем години, но през юли 2019 г. изненадващо съобщиха, че са решили да се разделят. От този момент нататък двамата се виждат най-вече заради двете си деца – Филип и София, като заедно отбелязват всички важни моменти и празници на малчуганите.

По повод рождения ден на малкото си момиче Велинова сподели следния пост в своя Инстаграм профил:

Теди Велинова семейство

При гостуването си в „На кафе“ с Гала вчера Теди Велинова обясни, че през последната година синът им Филип живее с баща си, а дъщеря им живее при нея. Това се налага, тъй като Филип вече ходи на училище и има нужда от тишина и спокойствие, за да може да учи, а малката София често осуетява тези занимания.

Велинова и Енчев

Въпреки раздялата си, бившата манекенка и пластичният хирург успяват да запазят много добри отношения и интелигентно общуване, тъй като децата им са техен основен приоритет.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *