Деси Слава изплака- Синът ми изпада в жестока ярост и започва да ме бие-Видео –

Гласовитата певица Деси Слава изплака мъката си по време на карантина. За разлика от колежките си, които страдат от липсата ан участия, то блондинката от Гълъбово я мъчат далеч по-сериозни неща.

Оказа се, че Деси е подложена на жесток тормоз от страна на сина си, който й посягал, а причината е повече е скандална и веротно ще изуми всички.

Става въпрос за малкия син на звездата, който е на 2 годининки и 4 месеца.

 

За голям ужас на пеещата майка, Борис не обича тя да му пее и дори скача на бой, ако тя се изкуши да извие глас.

“Стресирана съм, не смея да му пея, защото имам нещастието да не обича да му пея. Има моменти, в  които отвътре ми идва да запея, а той изпада в жестока ярост и започва да ме бие. Може би е единственият човек на земята, който не обича да му пея”, призна певицата във видео разговор с колегата си DJ Дамян.

Деси си обяснява реакцията на сина си с това, че е ходила по участия бременна до шестия месец и вероятно оттогава е намразил. Силно се надява това да е временно явление и в бъдеще да заобича музиката, която е начин на живот на майка му.

Малкият от няколко дни не е при певицата, взели са го родителите на нейния приятел, които не са го виждали близо 20 дни и вече надавали вой. А тя преценила, че ще бъде разнообразие за него, тъй като вече подивявал в апартамента.

Деси не се оплаква от извънредното положение в страната и е доста оптимистична: “Времето ми минава в готвене, чистене и миене на чинии. Хубавото на пандемията е, че човек може да бъде с близките си хора. Няма как да се случи по друг начин, ако някой не ни затвори като в случая. Ние никога няма да можем да дадем това време на нашите любими хора”, каза Деси пред Дамян.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *