Любо Ганев: С Луна го правихме на плочките в коридора! После обаче откачи

Любо Ганев никога няма да забрави преживяванията си с Луна!

От години насам всички може да се смеем на ретро чалгаджийката Луна, но тя определено има с какво да ни смае. Защото не винаги е била застаряваща, луда, нелогична и дори абсурдна. Каквато свикнахме да я гледаме под покрива на Биг Брадър.

Е, вече не, защото снощи Големия брат й разписа пътния лист и я изгони от Къщата. При това без хонорар. Времето, прекарано вътре обаче, беше достатъчно на Луна да покаже, че е истинска палавница. Поддържана, със слабо, стегнато и доста кръшно тяло.

Затова и не се учудваме на факта, че сред множеството й любовници през годините се е наредил и самият Любо Ганев.

За аферата им се говореше отдавна, но пикантни подробности, разказани от шампиона по волейбол, направо запалиха мрежата. Оказа се, че двамата с Луна са си легнали още на първата вечер от запознанството си. Това се случило през 2000-та година в един от нощните клубове на столицата, където Лунчето имала участие. Тогава тя била особено вървежна с хитовете си “Чики-чики” и “Бягайте крачета”.

Луна забърсала Любо Ганев още щом го зърнала.

А няколко часа по-късно двамата вече се търкаляли в леглото. Всъщност само два часа по-късно, ако трябва да бъдем точни.

“Не ми се вярваше направо. По онова време жените не бяха толкова разкрепостени. Трябваше да мине месец, за да ти дадат целувка, а какво остава за другото. Тя направо ме разцепи като само след два часа беше готова. Оправихме се подобаващо, а и тя си беше готина. Млада, засукана, опитна”, спомня си Любо Ганев пред приятели, пише вестник “Уикенд”.

След тази вечер Ганев се видял в чудо от уменията на Луна и затова продължил връзката си с нея. Макар че връзка е силно казано, тъй като се срещал с нея само за джиджи-биджи. Певицата нямала никакви задръжки и го почвала от входната врата.

“Правихме го на плочките в коридора, къде ли не. Абе, готино си беше. Но само 3-4 месеца, защото после нещо полудя”, разкрива Ганев, пише “Уикенд”.

Не щеш ли, Луна си въобразила, че двамата са сериозна двойка и започнала да настоява с Любо да се вземат. Едва ли не да се женят и да стават съпрузи. Е, това вече сащисало волейболиста и той си подпалил подметките. Офейкал с 300.

За отношенията им обаче бързо се разчуло и дори самият Слави Трифонов разказвал виц, в който Любо Ганев многозначително бил наричан Луноход. Мдаа, старо, но златно.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *