Емилия кръсти дъщеря си от Коко Динев – вижте двете красавици (ЕКСКЛУЗИВНИ Снимки): –

Една от най-големите поп фолк звезди, Емилия , изненадващо се появи в социалните мрежи, след като почти 2 месеца отсъстваше от мрежата. Сега изпълнителката имаше повод за радост – тя кръсти официално дъщеричката си Мира от бизнесмена Коко Динев.

 

Ресторантьорът обаче така и не се е появил на церемонията в столичния храм „Света Неделя“.

Каква е причината за отсъствието на таткото, не става ясно, но плътно до изпълнителката на хита „Турболенция“ е бил третият й съпруг Жорж Башур, пише “Телеграф”.

Лелята на певицата я издаде в социалните мрежи, като публикува няколко снимки от светото кръщение на малката Мира . От тях се вижда, че Емилия е била облечена в стилна черна рокля, върху която е сложила бяло сако. Това са първите кадри на музикалната любимка от два месеца насам, след като изненадващо в разгара на летния сезон тя обяви, че преустановява за неопределен период от време концертните си изяви.

Емилия кръщене

Причината за това така и не беше разкрита. Това даде възможност да циркулират най-различни слухове. Един от най-разпространените бе, че е напуснала музикалната си компания „Пайнер“, което категорично бе отречено от дясната й ръка Светослав Любенов.

Емилия кръщене Мира

„От няколко години Емилия продуцира песните и клиповете си, както и последния си албум „Акула“, чрез музикалната си компания „Ем продакшън“, но издател и разпространител си остава „Пайнер“, заяви мениджърът й. Другата версия за внезапното слизане от сцената бе, че е забременяла. Най-верните й почитатели обаче не повярваха, тъй като са свидетели, че по време на кариерата й сайтовете са я забременявали по 8-9 пъти годишно. Сега обаче лелята на певицата само потвърди тези слухове, тъй като на снимките от кръщенето на Мира се вижда бременното коремче на звездата и според запознати тя вече е в началото на 5-ия месец.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.