Прясно разведената Жени Марчева е неузнаваема-Снимка

Жени Марчева е свалила поне десетина килограма след развода със съпруга си Мартин. Само допреди няколко месеца водещата на предаването „Тази събота” по Би Ти Ви изглеждаше напълняла, подпухнала, отпусната и твърде повехнала като за жена, която всяка седмица излиза в тв ефира.

Откакто обаче отново е мома, тя разхожда пред камерите фигура почти като на манекенка. А колегите й шушукат, че животът без мъж й се отразява много добре.

Шокираща промяна в bTV: Прясно разведената Жени Марчева е неузнаваема СНИМКАНовиниИнформация

Наскоро водещата разкри, че само преди няколко месеца е сложила официален край на своя 20-годишен брак. Отдавна се знае за проблемите във връзката с мъжа й Мартин, но телевизионерката се опитвала да ги преглъща заради доброто старо време и двете деца .

Това лято обаче Жени решила окончателно да се раздели с миналото, като в същото време успяла да запазила попечителството над децата, както и семейното жилище. Мартин се изнесъл и я оставил в дома, който заедно били градили. Според мълвата,  той вече имал нова жена, с която планирал скоро да заживее. В същото време бившата съпруга прекарала лятната отпуска в обикаляне на курортите в страната ни и в Гърция без мъж до себе си. С нея са били единствено двете й деца.

Вместо да се депресира, че мъжът й вече има друга, тя изненадващо се успокоила, амбицирала се да отслабне и успяла да влезе във форма само за два-три месеца. Прясно разведената жена буквално е разцъфнала. В момента тя изглежда по-добре от своята колежка Диана Любенова, която традиционно минава за красавица. Според слуховете, макар да е взела децата, Марчева се е договорила с Мартин да си поделят грижите за тях. По този начин й оставало достатъчно свободно време, за да се занимава със себе си.Дали обаче журналистката има нов мъж в живота й? Според слуховете, тя все още е сама, но предвид новия й външен вид не се оплаквала от липса на ухажори, пише „Уикенд“.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.