Помните ли покойната певица Румяна? Племенникът ѝ разтърси с история за нея СНИМКА

Попфолк певицата Румяна, която почина в апогея на живота и кариерата си, се превърна в част от номер на участник в  „България търси талант“. Племенникът на трагично загиналата красавица – менталистът Диян Константинов от Бургас е истинска сензация.

Диян впечатли журито и с трогателната си история свързана с известната му леля, която беше част и от новия номер, с който щурмува предаването на бТВ.

Помните ли покойната певица Румяна? Племенникът ѝ разтърси с история за нея СНИМКАНовиниИнформация

Диян Костадинов е единственият български топменталист, а именно чете мисли, контролира съзнанието, има свръхестествени възприятия и предсказания. Той представи номер с изрязана вестникарска публикация за Румяна, която не показа предварително.  Но влизайки в съзнанието на водещите Даниел Петканов и Александър Кадиев, предопредели техния избор на числа и думи, пише „Хотнюз“.

Така Дани нарисува усмивка на лист хартия, което пък беше изписано като първа дума в заглавието от публикацията от вестник – „Усмивка за феновете на Румяна“. Преди това пък Кадиев каза стоп на илюзиониста, докато той нарязваше същата тази статия с изброени имена, а ножицата спря да реже в момента, в който стигна името на покойната фолк легенда. Менталистът, който е носител на златен и сребърен олимпийски медал и е многократен медалист за Световна купа и Световно първенство по шахматна композиция (съставяне на шахматни задачи) предсказа и числото 12 в съзнанието на водещите. То се оказа рождената дата на Румяна и на неговия баща.

„Ако това беше едно сценично изпълнение и аз бях предсказал всичко, щеше да е чудесно, невероятно. Но всъщстност това е много повече, защото е част от една истинска история. История за моят баща, който загубих преди година и който ме научи да бъда силен. История и за жената, която за мен беше пример. Колкото и да е успял един човек, той винаги трябва да остане добър. А това е моята леля – певицата Румяна.

Те двамата не само загинаха по подобен начин – по пътищата в катастрофи, но и бяха родени на една и съща дата, а именно – 12 декември“, разказа пред публиката Диян. „Страхотно е, че обръща внимание на една памет“, отбеляза гост-журито Любо Нейков. И ако Катето Евро и Славена Вътова също бяха впечатлени, то рапърът Ицо Хазарта сподели, че е очаквал много повече, но въпреки това уважава личната история чута и видяна в шоуто за таланти.

Източник: https://www.marica.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.