Роксана би шута на по-младия си мъж: „Ще разкрия потресаващи факти“, заплаши тя (СНИМКИ)


Нов шумен развод се очертава в светските среди – царицата на ромската музика, огнената  Роксана , потвърди, че се развежда пред „Телеграф“.

Певицата обясни, че документите още не са подадени, но е въпрос на време. „Натам вървят нещата, дълго време го обмислям, но когато стане факт, ще разкрия потресаващи факти, които са причина да взема това решение и мисля, че тогава хората ще ме разберат“, добави още певицата.

Роксана и Александър

Синове

Роксана разказа още, че и е трябвало много време.

„Проблемът е, че имам две деца от двама мъже и все се притеснявах какво ще си кажат хората, как ще започнат да ме обвиняват или да ми лепят етикети, но с компромиси не се живее“ – добави още изпълнителката.

37-годишната Роксана има двама синове от двама различни мъже. Големият Даниел Димитров е вече на 21 години и е поел по свой самостоятелен път. Малкият, плод на любовта с Александър, носи неговото име. Само преди дни двамата показаха в социалните мрежи как минават през поредната криза.

Светско

В светските среди отдавна се шушука, че между  Роксана и мъжа й има неразбирания. За първи път певицата заговори за това в интервюто си за „Събуди се по NOVA“, че отношенията с мъжа й са разклатени. „Не се живее само с компромиси и прошки, защото те започват да стават навик и губят стойността си“ – обясни тя пред Мондьо. Роксана се възмути още: „Виждам деца по дискотеките, които правят страшни неща. Отвращава ме дори поведението на мои колежки“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *