От първо лице: Енджи Касабие каза истината за раздялата с мъжа ѝ


Красивата диетоложка проговори за слуховете около семейството си и изненада мнозина

Енджи Касабие се е разделила с мъжа си Рабих Ел Зейн. За това говорят последните им публикации в социалните мрежи, както и редица коментари на последователи на звездната двойка.

„Защо се снимате поотделно? Разделени ли сте?“, гласи един от коментари под един от последните постове на световноизвестната диетоложка. Но отговор от нея не е последвал. Причина за слуховете стана и факта, че наскоро мъжът на Енджи Касабие отпразнува сам рождения си ден, далеч от семейството си – от жена си и от 3-годишния им син Раян.

Двамата последно бяха засечени заедно на Коледа и Нова година, когато посетиха луксозен хотел в Пловдив. И оттогава до сега общите им публикации във виртуалното пространство рязко са секнали.

Свързахме се с Енджи Касабие, за да я попитаме директно какво се случва в личния й живот, и това, което тя ни сподели, със сигурност ще изненада мнозина, пише show.blitz.bg.

„Работни ангажименти ни разделиха. Аз съм в Бейрут, а той е в София, но не сме разделени като двойка. Връщам се в София в началото на другия месец. Не сме се разделяли никога, нищо, че ако се вярва на писанията, това се е случвало поне 3 пъти досега“, сподели  тя и не пропусна да се пошегува със ситуацията.

Източник: https://www.marica.bg/