Сълзите в NOVA текат: Разбиха сърцето на Лора Крумова / СНИМКА


Водещата не издържа и изплака болката си

Лора Крумова се разплака в ефир. Тя никога досега не е показвала емоции пред зрителите, но вероятно водена от майчинския си инстинкт, даде поле на чувствата си спрямо драмата с изчезналия Емил Боев.

 

Думите на брат му Мартин сякаш бръкнаха в сърцето на стабилната водеща.

„Никога не би ги оставил. Би умрял преди да ги остави без следа от себе си. В последното му обаждане до майка ми е казал, че я обича и ще й звънне. Чухме се за последно на рождения ми ден, който е 13 януари. Аз движа моите си неща, той неговите ни. Близки сме, но съжалявам, че не сме по-близки“, сподели той, докато очите му се пълнят със сълзи.

 

Имал е планове с неговия приятел за другия приятел.

Мартин затаи дъх за няколко секунди и продължи

„Не го бях чувал отдавна. Исках да го водя на ски. Това е много тежка за мен тема, защото нося дрехите, които щях да нося, когато го водя на ски, а сега го търся в планината“, каза той, плачейки.

 

Тук Лора Крумова не издържа и заплака.

 

С насълзени очи тя се обърна към Мартин: „Не трябва да обвиняваш себе си. Усещам болката ти и се опитвам ти помогна. И на мен ми е трудно да разговарям с теб като виждам вълнението“.

Така Лора показа, че е не само професионалист, но и истински човек.

 

„Искам да намерим брат ми жив. Родителите ми са много зле. Борим се. Те го приемат много тежко. Отивам към майка ми“, каза Мартин.

„Господ да е с вас“, каза Лора.

Източник: Марица http://www.bgnow.eu/